Lej løftegrej hos Fyns Kran Udstyr A/S

Vi er klar på:

7512 3600

(24/7): 7015 2015

Åbningstider:

Man - Fre 07:30 - 16:00

Skriv til os

fku@fku.dk

Vi leverer grej efter vores kunders behov

Fyns Kran Udstyr har eksisteret siden 1969, og vi har Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft og surring.

Sammen med kunderne har vi løbende udviklet løftegrej til specielle formål, meget af dette benyttes i dag over hele verden.

Kvalitets løftegrej
Løftegrej der udlejes er i samme høje kvalitet som det vi sælger. Vi minimere risiciene ved udlejning ved altid at efterse grejet efter faste og individuelle procedure.

Serviceafdeling
I vores serviceafdeling servicerer og tester vi løftegrej, kraner, faldsikring af enhver art ligesom også nyinstallation af eks. krananlæg er en stor del af hverdagen udover almindelig kranservice. Vores serviceafdeling er klar til at hjælpe vore kunder i hele landet.

Eget riggerværksted
På eget riggerværksted udfører vi kundespecifikke opgaver inden for wire og tovværk, som eksempel kan nævnes flettede wirestropper og splejsede trosser, men også standard produktion udføres.

Sikkerhed og dokumentation
Når vi taler om løfteudstyr, stilles der store krav til sikkerhed og dokumentation. Hos Fyns Kran Udstyr har vi egne ingeniører, der udarbejder CE dokumentation og virtuelle belastningsberegninger på udstyr, der står over for en certificering.

Landsdækkende service
Med afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt +25 mobile serviceenheder er vi landsdækkende og kan tilbyde vore kunder en hurtig og samtidig kompetent service